Svatební sezóna 2017 je před námi

Gal thumb darja a petr 337

pište na richard.lapis.foto@gmail.com

volejte na 724 769 152

Spousta z vás dostalo k Vánocům od vašich milovaných poloviček ten nejkrásnější dárek. Zásnubní prsten a požádání o ruku.Gal thumb  dsc1371  1

Silvestr je za námi a vy již v duchu plánujete jak by váš den měl asi vypadat. Kde se vezmete? Budete mít obřad v kostele, na úřadě nebo snad půjdete do něčeho vyjímečnějšího a řeknete si své ano pod otevřeným nebem, zalitým krásným teplým sluncem? A co bude na svatební hostinu? Klasika ve formě svíčkové? Tato rozhodnutí nechávám na vás, určitě váš den D naplánujete do naprosté dokonalosti. 

Já vám mohu usnadnit alespoň jedno rozhodování. A tím je svatební fotograf. Nabízím vám zdokumentování vaší svatby dle vašich požadavků a přání. Můžu být s vámi celý váš den, od ranních příprav až do večerní zábavy, nebo pokud si přejete, jen na obřad a párové focení. Vše si domluvíme na osobní schůzce, na kterou přijedu velmi rád až za vámi. Z vaší svatby vám poskytnu fotky na DVD a vytištěný výběr fotografií, vše v nejvyšší kvalitě.

Jako novinku v roce 2017 ode mne každý pár dostane svatební webové stránky, na kterém bude zdokumentována vaše svatba Na těchto stránkach budou veškeré informace pro svatebčany, kam se mají dostavit (mapka), v kolik začne obřad, ale budou zde např. také informace o tom jak jste se seznámili, fotky z vašich výletů atd. Web bude pojat jako taková vaše společná cesta vašim životem. Je to snadné řešení jak nejsnadněji informovat vaše blízké, že se berete. Web dostanete ještě před svatbou, abyste ho mohli sdílet třeba na Facebooku.

Veškeré ceny a výčet toho, co vše ode mne dostanete, najdete v ceníku, kde nafocení vaší svatby začíná už od 6000 Kč. Ukázky mých svatebních fotografií najdete v galerii. Pokud máte zájem o více informací, nebo si chcete domluvit přímo schůzku, napište mi pomocí formuláře níže, nebo volejte na 724 769 152.

Pokud máte zájem o focení nebo další informace, vyplňte formulář níže a odešlete. Já se vám co nejdříve ozvu.

Ukázka mé práce - Svatby

Všechny fotky můžete vidět v galerii Svatby