Jak probíhá focení vaší svatby

Gal thumb  dsc0877

Ukázky svatebních fotografií z mé tvorby si můžete prohlédnout v galerii.

Ceny jednotlivých balíčků focení svatby najdete v ceníku, kde nabízím i služby profesionální kadeřnice Kateřiny Šlesingerové.

V ceně svatebního focení jsou i předsvatební fotky zdarma!

Gal thumb  dsc1250b Rád bych vám představil svatební den, jak probíhá očima fotografa. Vraťme se ale nejprve na začátek, kdy mne budoucí svatebčané kontaktují, že by chtěli, abych nafotil jejich nejkrásnější den. Tomuto svatebnímu dni předchází osobní setkání několik (většinou dva) měsíců před samotným obřadem, kdy se s párem setkám na osobní schůzce. Je pro mně velice důležité nejdříve pár poznat, jací jsou a jakou mají vlastně o celé svatbě a fotkách představu. Po dohodě a rozebrání ceníku si teda ujasníme, co všechno budeme fotit.

Gal thumb  dsc0860b Na schůzce si také dohodneme termín předsvatebního párového focení, které nabízím jako bonus zdarma. Obvykle se setkáme v předem domluvené lokalitě venku, v parku, případně v ateliéru a uděláme sadu zamilovaných fotek, abyste mohli své kamarády připravit a navnadit na váš den D. Než přijde den svatby, rád si, pokud je to možné, předem prohlídnu prostory, kde se bude svatba odehrávat. Jsem pak na svatbu perfektně připravený a budoucí manželé jsou také klidnější.

Je 6 hodin ráno a já jsem již na místě. Nevěsta je již několik hodin na nohách a je připravená u kadeřnice a vizážistky, aby z ní udělala nejkrásnější ženu dne. Snažím se tyto hodiny před obřadem zachytit tak, aby měla na všechno detailní památku. Nafotím tvorbu svatebního účesu a kompletní líčení něvěsty. Po několika hodinách se nevěsta odebírá ke své rodině, kde se již čeká na ženicha. Pečlivě vše dokumentuji, od setkání rodiny, po příjezd ženicha a vykoupení nevěsty.

Gal thumb  dsc1371  1 Přesunujeme se do obřadní síně. Fotím nevěstu jak vystupuje z auta a hrdý otec ji vede k oltáři. Pečlivě zachycuji okamžiky, kdy oddávající pronáší řeč ke svatebčanům a matka nevěsty má slzy na krajíčku. První polibek je zachycen hned na několika fotkách a rýže kterou na novomanžele hází svatebčané, je všude kolem. 

Na řadu přichází hostina. Proslovy, chutné a nádherně nazdobené jídlo, všechno zachytím na fotografiích. Svatebčané jsou syti, na řadu přichází jak hlavní párové focení novomanželů, tak i celé rodiny. Na tyto fotky se vždy těším nejvíc, protože fotograf má šanci ukázat, co v něm opravdu je. Teď už zbývá jen první tanec novomanželů a volná zábava až do rána. Pokud hledáte fotografa právě vašeho dne D, neváhejte mi napsat, určitě pro vás budu mít takovou nabídku, která je dle vašich představ.

Pokud máte zájem o focení nebo další informace, vyplňte formulář níže a odešlete. Já se vám co nejdříve ozvu.